Borítómustra – Winston Graham: Ross Poldark + Nyereményjáték - Nem félünk a könyvektől!

2019. január 29., kedd

Borítómustra – Winston Graham: Ross Poldark + Nyereményjáték

A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából megjelent a lassan klasszikussá vált Poldark család első része a Ross Poldark. Hallhattatok már róla, sőt lehet láttátok valamelyik filmet vagy sorozatot, de mint legtöbben tudjuk a könyv élménye kárpótolhatatlan...
Gyertek és kövessétek a blogturné állomásait és ismerjétek jobban meg a könyvet! Sőt, ha játszotok tiétek lehet a könyv egyik példánya!

Az értékelés után (mivel ugye a jóból sosem elég), a Blogturné Klub egyik extra állomásaként ezúttal újra egy borítómustrával jelentkezek. Ezúttal kicsit más koncepciót használtam a borítóképek gyűjtéséhez, hiszen az első kötet 1945-ben jelent meg. Először sorra vettem az angol nyelvű kiadások borítóit, majd a külföldiekét. Vannak nagyon retrók (ezek sajnos nem is a legjobb minőségűek, de nagyon csodásak is. A kedvenceim a török, az olasz és az ukrán. :)
Lássuk is őket! A nagyobb méretért kattintsatok a képekre! :)



Nektek melyik a kedvencetek? :3


Nyereményjáték

A Poldark család története hosszú évtizedeket váratott magára mire itthon is olvashattuk. Mostani játékunkban ismert regényeket és íróikat kell kitalálnotok, amik jellegükben vagy helyszínileg kapcsolódnak a Poldark család történetéhez és kivétel nélkül legalább egyszer megfilmesítették őket. Az állomásokon a filmekből láthattok képeket, persze nem mindig a jelenlegi legismertebből, de ha már megvan a cím nektek nincs más dolgotok, mint beírni a Rafflecopter megfelelő dobozába az író nevét és a mű címét, esetleg a sorozat címét.

(Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket minden esetben e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

A kép:


01.21. - Insane Life
01.23. - Betonka szerint a világ...
01.25. - Nem félünk a könyvektől
01.27. - Zakkant olvas
01.29. - Nem félünk a könyvektől - extra
01.31. - Kristina blogja
02.02. - Deszy könyvajánlója

Képek forrása: X X X

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése