#Hírek - 'Legendás állatok' illusztrált kiadás! - Nem félünk a könyvektől!

2017. március 15., szerda

#Hírek - 'Legendás állatok' illusztrált kiadás!



Ha eddig azt hitted, hogy nem jöhet még sok újranyomás a Harry Potterekből és a hozzá kapcsolódó történetekből, akkor nagyot tévedtél! Bár épp hogy tegnap megjelent külföldön az új kiadású 'Legendás állatok és megfigyelésük' könyv (lásd kép), már be is jelentették a következő kiadást.

Ez az illusztrált kiadás az eredeti könyv alapján fog készülni, nem pedig a szövegkönyv alapján. Lesz egy deluxe kiadás is, ennek viszont a tartalma egyelőre ismeretlen, viszont annyit már lehet tudni róla, hogy az ára igencsak borsos lesz: £108, vagyis durván 37.000 Ft.

A nálunk is megjelenő új kiadású Harry Potter köteteket Jim Kay illusztrálja, viszont mivel ő meglehetősen elfoglalt a maradék öt miatt (az azkabani fogoly októberben jelenik majd meg), így Olivia Lomenech Gill lesz az, aki valami új csodával fog megörvendeztetni bennünket.

A Bloomsbury oldalán található borítófedél alapján formailag egy olyan széles kötetet fogunk kapni, mint az illusztrált Harry Potterek esetében, valamint azt is megtudjuk róla, hogy megjelenés dátuma november 7. lesz.

Lehet, hogy egy újabb bőr lehúzását jelenti, mindenesetre kíváncsi leszek rá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése