#Hírek - Cara Delevingne is íróvá avanzsál! - Nem félünk a könyvektől!

2017. március 19., vasárnap

#Hírek - Cara Delevingne is íróvá avanzsál!

Úgy látszik a sztárok körében most az kezd divattá válni, hogy könyvet írnak, hiszen ott van Demi Lovato az életrajzi regényével, nemrégiben Lily Collins került címlapokra 'Unfiltered' című könyvével, most pedig egy újabb híresség, Cara Delevingne, a modell és színész adta könyvírásra a fejét.

Az ő esetében kicsit másról van szó, hiszen nem egy önéletrajzi regényről van szó, hanem Young Adult sztoriról, aminek a címe: 'Mirror, Mirror'.

A sztori szinopszisa pedig ez:
Barát. Szerető. Áldozat. Áruló.
Ha belenézel a tükörbe, mit látsz? 
Red, Leo, Naima és Rose, a tizenhat éves barátok ugyanolyanok, mint bárki más a korosztályukból: megpróbálnak rájönni, kik is ők és igyekeznek keresztülnavigálni az iskola és párkapcsolatok aknamezején. Az élet nem tökéletes, de összeköti őket a zene szeretete és izgatottak amiatt, amit a jövő tartogat számukra. 
Egészen addig, amíg Naima tragikus körülmények között életét nem veszti, maga után hagyva csak egy szót: "Sajnálom". 
Milyen szörnyű igazságot rejtegetett? Milyen sötét titok ólálkodott a látszólag napos személyisége mögött? És Red, a csoportjuk önjelölt védelmezője, hogyhogy nem vette észre az intő jeleket? 
Míg Rose vad bulizásokba kezd és Leot sötét hangulatváltozások kerítik hatalmába, addig Red elhatározza, hogy kideríti az igazságot, hogy mi - vagyis inkább ki - okozta Naima halálát.
Ez az utazás Red világának összeomlását okozhatja, felfedve a sötét és veszélyes igazságot a létezésük törékeny felszíne alatt. Semmi sem lesz olyan már, mint azelőtt, mert azt a tükröt, ami egyszer összetört, már nem lehet megjavítani.
Azért elég jól hangzik, nem? Ami még plusz infó, hogy nem egyedül írta a könyvet, hanem Rowan Coleman-nel együtt. A megjelenés dátuma pedig várhatóan október 5. lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése