Borítómustra – Marissa Meyer: Cinder + Nyereményjáték - Nem félünk a könyvektől!

2018. november 3., szombat

Borítómustra – Marissa Meyer: Cinder + Nyereményjáték

Marissa Meyer Holdbéli krónikák sorozata immáron a Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös sorozatában jelenik meg, felújított kiadásban, extra novellával! Hamupipőke feldolgozásból ilyet még nem olvastál, ezt garantáljuk! Ahogy az eredeti fülszöveg is írja: ez nem az a tündérmese, amit már ismersz, de olyan, amit sosem fogsz elfelejteni.
Tarts hát velünk blogturnénkon Te is Új-Pekingbe, hogy megismerd Cinder és a többiek kalandjait! Ha pedig ügyesen játszol, a könyv egy példányát is megnyerheted.

A Blogturné Klub egyik extra állomásaként most a Cinder külföldön megjelent borítói közül hoztam el néhányat nektek! Egyértelmű volt, hogy be szeretném mutatni őket, mert van közötte néhány igazán fantasztikus is! A személyes kedvencem amúgy az eredeti mellett a német! :)
Most pedig hagyom is, hogy a borítók magukért beszéljenek! A nagyobb méretért kattintsatok a képekre! :)




NYEREMÉNYJÁTÉK

A Cinder nem titkoltan Hamupipőke feldolgozás, ahogy ezt már a blogturnénk felvezetőjében is olvashattátok. Ennek örömére merüljünk el a Hamupipőke feldolgozások világában!
Minden állomáson egy jelenet fotót találtok valamilyen filmből, ami részben vagy egészben Hamupipőke-feldolgozás, vagy legalábbis merített Hamupipőke történetéből. 
A feladat egyszerű: írjátok be a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba a filmek címét! (Angol és magyar címet is elfogadunk.)

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway Állomások:
10.25 - Deszy könyvajánlója - EXTRA 
11.03 - Nem félünk a könyvektől - EXTRA

Források: X X

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése