#Mini-könyvklub 6 - várható! - Nem félünk a könyvektől!

2017. január 9., hétfő

#Mini-könyvklub 6 - várható!


Bizony!
A Könysarok blog rendezésében január és április között megrendezésre kerül a 6. Mini-könyvklub, amelyben úgy döntöttem megpróbálok én is részt venni. Nagyon tetszik az ötlet, hogy szervezett keretek között olvassak el olyan könyveket, amiket amúgy nem biztos, hogy másként kézbe vennék, de persze már rögtön az első hónap egy vágyott könyvvel indul, amit reményeim szerint a szigorlatom után gyorsan le is fogok tudni, hogy aztán egy bejegyzéssel örvendeztesselek meg benneteket! ;)

A könyvek beosztása:


Ha elkészülnek a karcok, akkor mellé linkelem majd a többiek bejegyzését is, hogy azt is lehetőségetek legyen elolvasni. :)


6 megjegyzés:

  1. Jajdejó! :D Én is nagyon szeretem ezt a kezdeményezést, mert kikerget a komfort zónámból. Sajnos a legutóbbit csúnyán elbuktam (nem tudtam kivenni a könyveket a könyvtárból), ezért a mostani fordulóban duplán igyekezni fogok. :)
    Van már ötleted a szabadon választotthoz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ez lesz az első, de remélem össze fog jönni. Mert majdnem olyan ez, mint egy kihívás (molyon) és azokban nem vagyok valami jó... :'D
      Ehh, még nincs. Bár szeretném újraolvasni Az időutazó feleségét, ami passzolna oda, de lehet valami újdonságot kellene. (És lehet az időutazóval addig nem is bírok várni. :P)
      Neked? :3

      Törlés
    2. Helló! :) Örülök, hogy csatlakoztál, remélem, jók lesznek majd a könyvek!
      Választott könyvnek újraolvasás nem ér, csak olyan, amit még nem olvastál korábban, úgyhogy aszerint keress majd valami jót! :)
      Sok sikert a szigorlathoz!

      Törlés
    3. Sziaaa! Jájj, pedig minimum kétszer elolvastam a szabályokat, de látszik, most kihagy az agy. :D Akkor mégjobb és így pláne nincs még ötletem. :P
      Nekem amúgy eddig mindegyik tetszik, a többi meg majd a tartalmon múlik. :3
      És köszönöm a lehetőséget! :))

      Törlés
    4. Egyelőre a Büszkeség és balítélet van tervben, hogy valami klasszikus is legyen a listán. :) Plusz marhára szégyellem, hogy még mindig nem olvastam ezt az alapművet :D

      Törlés
    5. Naaa!! :D Akkor hajrá! Jó az! :3 Mondjuk ezzel jó ötletet is attól, mert nekem meg Austentól az Emma az, ami már nagyon rég várólistás. De még addig sok idő van. :)

      Törlés